Προστατευτική Co. προϊόντων ουράνιων τόξων Wuhan, ΕΠΕ.

 

Καλύτερη ποιότητα

Καλύτερη τιμή

Καλύτερη υπηρεσία

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Είναι ο στόχος μας στο ουράνιο τόξο για να κατασκευάσει τον υψηλότερο ποιοτικό όχλο ΚΑΠ, την κάλυψη παπουτσιών SSP και τα σχετικά προστατευτικά προϊόντα για τους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Απαιτούμε ένα ανεξάρτητο τμήμα επιθεώρησης για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και τη συνέπεια των προϊόντων μέσω των ακριβών επιθεωρήσεων IQC (εισερχόμενος ποιοτικός έλεγχος), IPQC (ποιοτικός έλεγχος -διαδικασίας) και OQC (ποιοτικός έλεγχος παραγωγής). Εάν δεν συναντήσουν οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας την έγκρισή σας θα κάνουμε το ένα από τρία πράγματα για να βρούμε γρήγορα μια λύση:

 

Ποιοτικός έλεγχος

Προκειμένου να ελεγχθεί αποτελεσματικά η ποιότητα των προϊόντων, εμείς οργάνωση ένα ειδικευμένο τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης και να απασχοληθεί το επαγγελματικό προσωπικό για να εκτελέσει IQC, IPQC και OQC.
1. Κατά τη διάρκεια της εισερχόμενης υλικής επιθεώρησης IQC, εάν βρούμε την ποιοτική ανωμαλία, οι επιθεωρητές IQC μας θα αρνηθούν τα υλικά και θα συμπληρώσουν επίσης τον πίνακα για την καταδίωξη εκείνων των υλικών προβλήματος. Επιπλέον, θα απαιτήσουμε τους προμηθευτές για να ανακαλύψουμε τα υπάρχοντα προβλήματα των πρώτων υλών και να τις καθορίσουμε λεπτομερώς. IQC θα ακολουθήσει τη διαδικασία της υλικής βελτίωσης έως ότου τελειώνει η περίπτωση.
2. Όσον αφορά στην επιθεώρηση IPQC στην παραγωγή, εάν υπάρχουν ποιοτικά προβλήματα με τελειωμένος - προϊόντα ή ημιτελή προϊόντα, θα υποβάλουμε έκθεση αμέσως στους χειριστές μηχανών και το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής. Εκτός αυτού, το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής θα είναι αρμόδιο για την εντόπιση όπου το πρόβλημα είναι, και καθορίζοντας το. Εάν το ποιοτικό πρόβλημα οφείλεται στην ανάρμοστη λειτουργία του εργαζομένου, οι διευθυντές αυτής της γραμμής παραγωγής θα πάρουν την ευθύνη και θα βελτιώσουν αυτό. Εάν το πρόβλημα προκαλείται από την μηχανή η ίδια, κατόπιν το τμήμα εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένου του τμήματος επισκευής μηχανών) θα αντιμετωπίσει αυτό. Αυτή η ποιοτική ανωμαλία θα καταγραφεί από IPQC το προσωπικό και δήλωσε τη επόμενη μέρα σε κάθε τμήμα χάριν να αποφύγει τα παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
3. Εάν τα προβλήματα σημείων OQC στην ποιοτική επιθεώρηση πριν από την παράδοση, η παράδοση θα παυτούν αμέσως και τα προβλήματα θα δηλωθούν αμέσως σε κάθε τμήμα. Η πλήρης επιθεώρηση από το τμήμα παραγωγής και το ποιοτικό τμήμα σε αυτήν την batch προϊόντων θα διευθυνθεί. Συγκεκριμένα, το τμήμα παραγωγής εκτελεί την πλήρη επιθεώρηση και το ποιοτικό τμήμα είναι αρμόδιο για την τυχαία επιθεώρηση μετά από αυτήν. Εάν, εξάλλου η επιθεώρηση, δεν γεννάται θέμα που εμφανίζεται, έπειτα OQC θα πραγματοποιήσει μια άλλη εξερχόμενη επιθεώρηση. Εάν υπάρχουν ακόμα πολλά ποιοτικά προβλήματα ή απαράδεκτα ποιοτικά προβλήματα, αυτή η batch προϊόντων θα απορριφθεί. Μια remanufacturing ρύθμιση θα γίνει από το τμήμα ελέγχου παραγωγής.
Επιπλέον, πραγματοποιούμε τη μηνιαία αξιολόγηση ποιοτικής απόδοσης των προμηθευτών πρώτων υλών μας. Για εκείνους που έχουν τη χειρότερη απόδοση, θα στείλουμε μια έκθεση βελτίωσης της ποιότητας, και θα τους απαιτήσουμε για να κάνουμε μια προσεκτική ανάλυση των υπαρχόντων προβλημάτων για να τους αποβάλουμε. Οι προμηθευτές θα πρέπει επίσης να πάρουν τις συγκεκριμένες ενέργειες να βελτιωθούν για να αποτρέψουν τα προβλήματα από να προκύψουν πάλι.

Αξιολογούμε την απόδοση των προμηθευτών πρώτης ύλης σύμφωνα με τέσσερα σημεία, τα οποία διευκρινίζονται ως εξής.
Α. ποσοστό έγκαιρου υλικού ανεφοδιασμού.
Β. υλικές καταγγελίες επιστροφής από IQC
Γ. Οι βελτιώσεις που γίνονται από τους προμηθευτές
Δ. Η τοποθέτηση των προμηθευτών για να συνεργαστεί
Σε εκείνοι που αποδίδουν άσχημα στον κάθε μήνα, θα πραγματοποιήσουμε την επιτόπια εξέταση για να επικυρώσουμε τις βελτιώσεις. Εκείνοι που εκτιμώνται ως χειρότεροι προμηθευτές για τρεις διαδοχικούς μήνες θα λάβουν τη μειωμένη διαταγή ή ακόμα και τη διαταγή μη διαθεσιμότητας.

 

Εργαστηριακό δωμάτιο

 

Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

 

Μείωση κόστους

Λαμβάνουμε τα ακόλουθα μέτρα για να μειώσουμε τις δαπάνες μας.
1. Δίνουμε τη ειδική εκπαίδευση στους χειριστές μηχανών και στους ποιοτικούς επιθεωρητές, ποιες βοήθειες μειώνουν τα κατώτερα προϊόντα που προκαλούνται από το misoperation, και αποβάλλουμε έτσι τα περιττά απόβλητα.
2. Οι χειριστές κάνουν καθημερινά να καθαρίσουν και τη συντήρηση των μηχανών μας, ώστε να αποτραπούν η ζημία μηχανών ή η μικρότερη διάρκεια ζωής λόγω των προκαλούμενων από τον άνθρωπο παραγόντων. Το τμήμα εξοπλισμού διευθύνει την κανονική εξέταση για να διατηρήσει τις μηχανές σε κανονική λειτουργία.
3. Απονέμουμε εκείνοι που ενεργά εκτός από το νερό, ηλεκτρική ενέργεια και γραφείο γεμίζουν.
4. Κατά ανάπτυξη των νέων προμηθευτών, την αγοραστές μας λαμβάνουν υπόψη την απόσταση που καλύπτουν και την επικαιρότητα της υλικής παράδοσης. Για τους κανονικούς προμηθευτές, αξιολογούμε από τις διαταγές και τη συχνότητα της παροχής των υλικών.
5. Είτε ανακυκλώνουμε όλα τα επαναχρησιμοποιήσιμα απόβλητα είτε τα υποβάλλουμε στις επαγγελματικές ανακυκλώνοντας επιχειρήσεις.
6. Επιμένουμε στην προτεραιότητα ασφάλειας προκειμένου να αποφευχθούν τα βιομηχανικά ατυχήματα.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO 13485

  Αριθμός:9142900477079277XW

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-07-11

  Ημερομηνία λήξης:2019-03-31

  Πεδίο εφαρμογής / Range:The Production and Sales of Disposable Non-sterilization Non woven Clothes, caps, Masks, Shoe covers(Export only)

  Που εκδίδονται από:NQA

 • Κίνα Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:02064

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-07-11

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Non-woven products, Plastic products, Paper products

  Που εκδίδονται από:NQA

 • Κίνα Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:02064

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-07-11

  Πεδίο εφαρμογής / Range:non-woven products,Plastic products

  Που εκδίδονται από:NQA

 • Κίνα Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:02064

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-07-11

  Πεδίο εφαρμογής / Range:non-woven products,Plastic products

  Που εκδίδονται από:NQA

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Thomas Tang

Τηλ.:: 86 13871337419

Φαξ: 86-27-87739382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)