Προστατευτική Co. προϊόντων ουράνιων τόξων Wuhan, ΕΠΕ.

 

Καλύτερη ποιότητα

Καλύτερη τιμή

Καλύτερη υπηρεσία

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να προσδιορίσει τα μίας χρήσης φλυτζάνια εγγράφου

επιχείρηση Νέα
Πώς να προσδιορίσει τα μίας χρήσης φλυτζάνια εγγράφου

                                      Πώς να προσδιορίσει τα μίας χρήσης φλυτζάνια εγγράφου

Μίας χρήσης φλυτζάνια επειδή κατάλληλη, καθαρός, η ανάπτυξη στις ζωές των ανθρώπων, πώς να επιλέξει το υπόλοιπο βεβαίωσε ότι τα disposablecups; Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν ότι για να δώσει προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

Αρχικά χαρακτηρίστε το όνομα επιχείρησης, λογότυπο QS andnumber, διεύθυνση κατασκευαστών, πρότυπα απόδοσης προϊόντων, ημερομηνία παραγωγής, η ημερομηνία λήξης και άλλες πληροφορίες εξαρτώνται από τη συσκευασία προϊόντων. Ποιότητα toopoor συσκευασίας, εκτύπωση καλύτερη να μην αγοράσει πάρα πολύ τραχύ.

Αφετέρου, πρέπει να επιλέξουμε τη μορφή ofplump, δεν ζαρώνουμε, ένα ορισμένο πάχος, εύκολη παραμόρφωση του προϊόντος, ifthe το σώμα είναι πάρα πολύ μαλακή φλυτζάνι ή κούπα που σχίζει πολύ εύκολα σπασμένο, mostlysubstandard έπειτα προϊόντα.
 

Το τρίτο τονίζει ότι μια μυρωδιά είναι μυρωδιά, γούστο μεγάλο εάν ανοίγετε τα συσκευάζοντας φλυτζάνια, συνήθως που οφείλονται στους oflow-ποιοτικούς παραγωγούς χρήσης των τοξικών λόγων μελανιών. 《Συνιστώμενη ανάγνωση: Τα μίας χρήσης φλυτζάνια δεν εγκαθιστούν τα ζεστά ποτά

 

Τέταρτο, covet το χρώμα πέρα από τα φλυτζάνια whitepaper δεν αγοράζει, το χρώμα είναι πάρα πολύ άσπρα φλυτζάνια είναι πιθανό να ενώσει το thefluorescent υλικό, δεν είναι εύκολο να αναλύσει, αφαιρούμενος, αποθηκευμένος στις bodycan ανθρώπινες υγείες ζημιάς. «Ποιότητα της Κίνας και τεχνική επίβλεψη»

μίας χρήσης φλυτζάνια εγγράφου

 

Rainbow ProtectiveProducts Company είναι επαγγελματικός κινεζικός κατασκευαστής του προσωπικού protectiveproduct και των ιατρικών προϊόντων μίας χρήσης. τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο χρησιμοποιημένα inmedical, τρόφιμα, φαρμακευτικό είδος, ηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες. Έχουμε τώρα alarge τον αριθμό πελατών από σχεδόν τον κόσμο 30 διαφορετικών χωρών και περιοχών aroundthe, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ευρώπη, Ασία της Νότιας Αμερικής andSoutheast.

Κινητός: 13871337419 τηλ.: 86-27-87739381 fax: 86-27-87739382

Χρόνος μπαρ : 2017-02-24 11:54:22 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Thomas Tang

Τηλ.:: 86 13871337419

Φαξ: 86-27-87739382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)