Προστατευτική Co. προϊόντων ουράνιων τόξων Wuhan, ΕΠΕ.

 

Καλύτερη ποιότητα

Καλύτερη τιμή

Καλύτερη υπηρεσία

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Το νυστέρι: Φτηνό εμβόλιο χολέρας για να παρέχει την αποτελεσματική προστασία για τους ασθενείς

επιχείρηση Νέα
Το νυστέρι: Φτηνό εμβόλιο χολέρας για να παρέχει την αποτελεσματική προστασία για τους ασθενείς

«Οι New York Times» ανέφεραν ότι η νέα έρευνα δείχνει ότι ένα φτηνό εμβόλιο μπορεί να αποτρέψει καταστροφή της Αϊτής χολέρας το 2010 την εμφανίζεται πάλι. Ο ερευνητικός επιστήμονας στο Μπανγκλαντές κύριο Dhaka (που απεικονίζεται) που περιλαμβάνει 270.000 συμμετέχοντες, η δοκιμή αυτού του εμβολίου, κάλεσε Shanchol. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εμβόλιο μπορεί να παρέχει περισσότερο από την προστασία 50% ενάντια στη χολέρα για το άτομο, το ποσοστό θανάτου μετά από τη μόλυνση και μπορεί να μειωθεί από για 40%. Τα αποτελέσματα συσχετισμού ερευνητών δημοσιεύθηκαν on-line στο περιοδικό «νυστεριών». Οι επιστήμονες είπαν ότι όταν χρησιμοποιείται ως τμήμα των στερεότυπων υγειονομικών υπηρεσιών, τέτοια εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης μιας θεραπευτικής αγωγής δύο-δόσεων, του τρέχοντος κόστους 3,7 αμερικανικών δολαρίων) για να βοηθήσουν να ελέγξουν την ασθένεια σε περισσότερες από 50 χώρες. Η χολέρα μπορεί να προκαλέσει την αυστηρή διάρροια, αναμένεται για να προκαλέσει 9,1 εκατομμύριο θανάτους κάθε χρόνο. 《Συνιστώμενη ανάγνωση — το νυστέρι: Τα επιδημιολογικές χαρακτηριστικά και η πρόληψη MERS συστήνουν

 

«TheLancet» (το νυστέρι) είναι ένα από τα παγκόσμια πιό προσδίδοντα γόητρο medicaljournals το σε ολόκληρο ιατρικό επάγγελμα, μιλά «το νυστέρι» η ανεξαρτησία και η αρχή. «LancetOncology» είναι ο υψηλότερος παράγοντας αντίκτυπου του παιδιού «νυστεριών» journalsand τα τοπ 194 στο περιοδικό παγκόσμιας ογκολογίας, είναι ένα από τα τοπ περιοδικά στον τομέα της ογκολογίας επιδρύτερης.

«TheLancet» έχει ωοτοκήσει διάφορα βοηθητικά επαγγελματικά περιοδικά, αυτά τα journaltitles αρχίζουν το νυστέρι, όπως η «νευρολογία νυστεριών», «LancetOncology», «η ασθένεια μόλυνσης νυστεριών «, η» ιατρική Lancetrespiratory «, ο «διαβήτης νυστεριών και η ενδοκρινολογία " και» η σφαιρική υγεία νυστεριών. »

Το ουράνιο τόξο Protective Products Company είναι επαγγελματικός κινεζικός κατασκευαστής του προσωπικού προστατευτικού προϊόντος και των ιατρικών προϊόντων μίας χρήσης. τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικό, τα τρόφιμα, το φαρμακευτικό είδος, την ηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες. Έχουμε τώρα έναν μεγάλο αριθμό πελατών από σχεδόν 30 διαφορετικές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Κινητός: 13871337419 τηλ.: 86-27-87739381 fax: 86-27-87739382

Χρόνος μπαρ : 2017-06-05 17:31:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Thomas Tang

Τηλ.:: 86 13871337419

Φαξ: 86-27-87739382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)