Προστατευτική Co. προϊόντων ουράνιων τόξων Wuhan, ΕΠΕ.

 

Καλύτερη ποιότητα

Καλύτερη τιμή

Καλύτερη υπηρεσία

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Υπάρχει χρήση διάφορων παγίδων του προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού

επιχείρηση Νέα
Υπάρχει χρήση διάφορων παγίδων του προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού

Μύθος 1: ο προσωπικός προστατευτικός εξοπλισμός που φορά δεν φορά

Το Theexpert επισημαίνει, ο προσωπικός προστατευτικός εξοπλισμός μπορεί να εξαλείψει ή να μειώσει την theoccupational-ασθένεια-επαγωγική επίδραση παραγόντων στην υγεία των laborers, ο κανονισμός «νόμου πρόληψης επαγγελματικών ασθενειών», μονάδα επιλέγει ότι τα andemploy πρόσωπα πρέπει να παρέχουν προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις των προστατευτικών εργαζομένων equipmentfor, και οι εργαζόμενοι έχουν ένα καθήκον να φορέσουν τον προστατευτικό εξοπλισμό.

Erroneouszone 2: το εργαστήριο χωρίς ιδιαίτερη μυρωδιά, μπορεί να μην χρειαστεί το PPE ένδυσης

Το Theexpert επισημαίνει, πολλά από το επιβλαβές αέριο είναι άχρωμα, odorless, tasteless, δεν έχουν οποιαδήποτε προειδοποίηση, δεν αισθάνονται. Ακόμη και με την απόλαυση, η αισθητήρια αντίληψη για τον εξωτερικό κόσμο έχει τους περιορισμούς και τις μεμονωμένες διαφορές. Επομένως, believethe αισθαμένος, πάρα πολύ μπορεί να προκαλέσει την επαγγελματική δηλητηρίαση. Συνιστώμενη ανάγνωση: Μην χρησιμοποιήστε τα μίας χρήσης φλυτζάνιακατανάλωσης

Μύθος 3: η μάσκα γάζας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σκόνη

Οι μάσκες Normalgauze όχι ως μάσκα σκόνης. Χρησιμοποιούμε τώρα τις μάσκες γάζας είμαστε φτηνοί, absorbsweat το καλοκαίρι και θερμαίνουμε το χειμώνα, αλλά η μάσκα (ακόμα κι αν τα 16) με ένα thicklayer δεν μπορούν προστασία είναι εύκολα να προκαλέσουν στην πνευμοκονίωση τη ζημιά της σκόνης, ειδική μάσκα σκόνης ανάγκης σκόνης.

Μύθος 4: surgicalmasks για να δηλητηριάσει με αέρια

Το Surgicalmasks μπορεί να αποτρέψει τις ασθένειες που διαδίδονται από τα σταγονίδια, αλλά δεν μπορεί να φιλτραρίσει τα poisonousgas. Σύμφωνα με τα διαφορετικά δηλητήρια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαφορετική επίδραση φιλτραρίσματος της αναπνευστικής συσκευής. Γενικός μπορεί να είναι πτητικό οργανικό αέριο χρησιμοποιώντας τον ενεργοποιημένο άνθρακα gasmasks.

Μύθος 5: επαναχρησιμοποίηση νερού μασκών σκόνης

Το υλικό σκόνης maskfilter δεν μπορεί να πλυθεί. Η μάσκα σκόνης το αποδοτικό υλικό φίλτρων που χρησιμοποιείται isusually για τα μη υφανθε'ντα υλικά, μερικά στηρίζεται ακόμα στο φίλτρο ινών με τη theelectrostatic δαπάνη της αναπνευστικής σκόνης. Μετά από την πλύση της ζημίας materialmicrostructure φίλτρων, ρωγμές, οι τρύπες εμφανίζονται αόρατες στο γυμνό μάτι, η ηλεκτροστατική δαπάνη θα είναι πολλές απώλειες, σοβαρό filtrationperformance απώλειας.

Το Protectiveequipment ανήκει σε ένα είδος παθητικών μέτρων προστασίας, εν πάση περιπτώσει shouldbe ο πρώτος για να υιοθετήσει την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, ολοκληρώνει τις εγκαταστάσεις engineeringprotection, για να πάρει την πρωτοβουλία να αποτραπεί το occupationaldisease Στις προστατευτικές εγκαταστάσεις δεν θα είναι σε θέση να εξαλείψει πλήρως τους theoccupational-ασθένεια-επαγωγικούς παράγοντες, που εξοπλίζονται με τον κατάλληλο personalprotective εξοπλισμό για τους εργάτες για να εξετάσουν. Αξίζει ότι τα ppeis όχι που όλα, οποιοσδήποτε προσωπικός προστατευτικός εξοπλισμός έχουν τη δυνατότητα εφαρμογής του, περιορισμός, πρέπει να εξετάσουν τη χρήση του περιβάλλοντος και το πεδίο των protectionarticles.

Το ουράνιο τόξο Protective Products Company είναι επαγγελματικός κινεζικός κατασκευαστής του προσωπικού προστατευτικού προϊόντος και των ιατρικών προϊόντων μίας χρήσης. τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικό, τα τρόφιμα, το φαρμακευτικό είδος, την ηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες. Έχουμε τώρα έναν μεγάλο αριθμό πελατών από σχεδόν 30 διαφορετικές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Κινητός: 13871337419 τηλ.: 86-27-87739381 fax: 86-27-87739382

Χρόνος μπαρ : 2017-06-05 17:33:38 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Thomas Tang

Τηλ.:: 86 13871337419

Φαξ: 86-27-87739382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)